Ηράκλειο: Έπεσε από ύψος και σκοτώθηκε

Σε συναγερμό τέθηκε το ΕΚΑΒ το πρωί της Τετάρτης, για άνδρα που φέρεται να έπεσε από μεγάλο ύψος στο Ηράκλειο και πιο συγκεκριμένα στις Μεσαμπελιές.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για 80χρονο ο οποίος έπεσε από μπαλκόνι ύψους 8-9 μέτρων, με το ΕΚΑΒ να ειδοποιείται και να σπεύδει στο σημείο, με τον άνθρωπο να έχει ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Ηράκλειο: Έπεσε από ύψος και σκοτώθηκε”

  1. Τελικά η οικογένεια είναι θεσμός θανατηφόρος

    Ειδικά για το Ηράκλειο και την Κρήτη γενικότερα: Από την προσωπική μου πείρα, αλλά και από ιστορίες που έχω ακούσει από φίλους μου, όλων των ηλικιών, δυστυχώς οι οικογένειες της Κρήτης εμφανίζουν συμπεριφορές που μπορούν να κάνουν και τους επιζώντες αυτοκτονίας να “ξανα – αυτοκτονήσουν”…. Δυστυχώς δεν μπορούν όλοι να βάλουν τους απέναντι στη θέση που τους αξίζει, να μην τους αφήνουν να έχουν “το πάνω χέρι” πάνω τους… Για παράδειγμα ένας ηλικιωμένος, ένας έφηβος, ένας “ψυχικά ή σωματικά ασθενής”… Αλλά και οποιοδήποτε άλλος μπορεί να μην καταφέρει να διαχειριστεί τις συμπεριφορές αυτών που υποτίθεται είναι οι “υγιείς”, οι “σωστοί”, οι “δυνατοί” της οικογένειας…

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί